KRI KRI
Σάλτσα γιαούρτι & πορτοκάλι για ψητό σολομό
Σάλτσα γιαούρτι & πορτοκάλι για ψητό σολομό
Συστατικά
  • 200γρ. στραγγιστό γιαούρτι Κρι Κρι 2% ή 10%
  • 1 πορτοκάλι
  • Άνηθος
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση
  1. Ξύνουμε το πορτοκάλι και στύβουμε το μισό.
  2. Ψιλοκόβουμε τον άνηθο και τον προσθέτουμε στο γιαούρτι.
  3. Ρίχνουμε τον χυμό και το ξύσμα και ρυθμίζουμε το αλατοπίπερο. 
  4. Σερβίρουμε με ψητό σολομό ή ξιφία.

Κρι Κρι ΑΕ
Στη Βόρεια Ελλάδα, στο μέσο της εύφορης κοιλάδας του Στρυμόνα και μόλις 3 χλμ από την πόλη των Σερρών, βρίσκεται το υπερσύγχρονο εργοστάσιο της γαλακτοβιομηχανίας Κρι Κρι ΑΕ. Με ιστορία από το 1954, η Κρι Κρι ΑΕ σήμερα παράγει παγωτά και γιαούρτια από 100% ελληνικό γάλα Σερρών και έχει καταφέρει να κερδίσει τους Έλληνες και ξένους καταναλωτές.
Επικοινωνία
Κρι Κρι ΑΕ
Βιομηχανία γάλακτος
3ο χλμ ΕΟ Σερρών – Δράμας
62 125 Σέρρες
Τηλ: 23210 68300
Φαξ: 23210 68311
Email: info@krikri.gr
Newsletter
Εγγραφείτε για να μαθαίνετε τα νέα μας και τις προσφορές μας: