KRI KRI
Σουβλάκι Κοτόπουλο
Σουβλάκι Κοτόπουλο
Συστατικά
  • ½ κιλό στήθος κοτόπουλο
  • ½ κιλό γιαούρτι Σπιτικό 8% λιπαρά
  • κλαδάκια δεντρολίβανου
 
Για τη σάλτσα:
  • ½ ποτήρι χυμό λεμονιού
  • ελάχιστο ελαιόλαδο
  • δεντρολίβανο, ρίγανη, βασιλικό
  • αλάτι & πιπέρι

Εκτέλεση
  1.  Κόβετε το κοτόπουλο σε κύβους και το μαρινάρετε στο γιαούρτι για λίγες ώρες (το πολύ 12 ώρες).
  2. Φτιάχνετε τα σουβλάκια περνώντας το κρέας σε κλαδάκια δεντρολίβανου.
  3. Εάν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε ανάμεσα στους κύβους κοτόπουλο λαχανικά, όπως κολοκύθι ή πιπεριά.
  4. Σε αυτή την περίπτωση, πρώτα περνάτε από το κλαδάκι μια φέτα από το επιλεγμένο λαχανικό μετά ένα κύβο κοτόπουλο και συνεχίζετε διαδοχικά.
  5. Ψήνετε τα σουβλάκια στη σχάρα.
  6. Παράλληλα σε ένα μικρό μπολάκι ανακατέψτε ½ ποτήρι χυμό λεμονιού με ελάχιστο λάδι και προσθέτετε αλάτι-πιπέρι και τα μυρωδικά.
  7. Περιχύνετε τα σουβλάκια με τη σάλτσα και σερβίρετε.

Κρι Κρι ΑΕ
Στη Βόρεια Ελλάδα, στο μέσο της εύφορης κοιλάδας του Στρυμόνα και μόλις 3 χλμ από την πόλη των Σερρών, βρίσκεται το υπερσύγχρονο εργοστάσιο της γαλακτοβιομηχανίας Κρι Κρι ΑΕ. Με ιστορία από το 1954, η Κρι Κρι ΑΕ σήμερα παράγει παγωτά και γιαούρτια από 100% ελληνικό γάλα Σερρών και έχει καταφέρει να κερδίσει τους Έλληνες και ξένους καταναλωτές.
Επικοινωνία
Κρι Κρι ΑΕ
Βιομηχανία γάλακτος
3ο χλμ ΕΟ Σερρών – Δράμας
62 125 Σέρρες
Τηλ: 23210 68300
Φαξ: 23210 68311
Email: info@krikri.gr
Newsletter
Εγγραφείτε για να μαθαίνετε τα νέα μας και τις προσφορές μας: