Επιλογές Cookie
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του krikri.gr. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση τους. Μάθετε περισσότερα ... Ρυθμίσεις OK

Η ιστοσελίδα μας (www.krikri.gr) συλλέγει τα εξής cookies:

Αυστηρά απαιτούμενα cookies
Αυτά τα cookies είναι απαιτούμενα για την ομαλή λειτουργία του ιστότοπου και δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν. Μπορείτε να ορίσετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας να αποκλείει αυτά τα cookies, αλλά ο ιστοτοπός μας μπορεί να μην λειτουργεί σωστά.

Ανάλυση και Στατιστικά
Αυτά τα cookies μας επιτρέπουν να μετράμε την επισκεψιμότητα του ιστοτόπου μας και να παρακολουθούμε τις πηγές επισκεψιμότητας, συλλέγοντας δεδομένα. Μπορούν επίσης να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε ποια προϊόντα και ενέργειες είναι πιο δημοφιλή.

Διαφήμιση και Μάρκετινγκ
Αυτά τα cookies συνήθως καθορίζονται από τους συνεργάτες μας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν ένα προφίλ με τα ενδιαφέροντά σας και να σας εμφανιστούν αργότερα σχετικές διαφημίσεις. Αν δεν θέλετε αυτά τα cookies, δεν θα σας εμφανίζονται στοχευμένες διαφημίσεις για τα ενδιαφέροντά σας.

Αποθήκευση Επιλογών
ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ
KRI KRI
Γιαουρτόπιτα με Κρι Κρι Σπιτικό
Γιαουρτόπιτα με Κρι Κρι Σπιτικό
Συστατικά

10 φύλλα κρούστας

300 γρ. φέτα

200 γρ.Κρι Κρι Σπιτικό

230 γρ. διάφορα τριμμένα κίτρινα τυριά

460 γρ. γάλα

2 αυγά (μεσαίο μέγεθος)

πιπέρι

φρέσκο δυόσμο

60γρ. ελαιόλαδο


Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε τα τριμμένα τυριά, και προσθέτουμε την φέτα, αφού πρώτα την θρυμματίσουμε με τα χέρια μας.   
Στο μίγμα των τυριών βάζουμε το Κρι Κρι Σπιτικό, 40γρ. από το ελαιόλαδο,
60 γρ. από το γάλα, πιπέρι, δυόσμο και λίγο αλάτι αν θέλουμε, διότι τα τυριά μας είναι ήδη αλμυρά.
Αν επιθυμούμε προσθέτουμε επιπλέον μανιτάρια, ψιλοκομμένη πιπεριά, πράσινη ή κόκκινη, μικρά κομμάτια γαλοπούλας ή κομματάκια βραστού ή ψητού κοτόπουλου, για πιο πλούσια γεύση.
Σε ένα λαδωμένο παραλληλόγραμμο ταψάκι 20x30 στρώνουμε 4 φύλλα κρούστας, λαδωμένα ένα ένα. Βάζουμε τη μισή γέμιση τυριών και τη σκεπάζουμε με 2 λαδωμένα φύλλα κρούστας, που πάλι έχουμε λαδώσει ένα ένα.
Από πάνω τοποθετούμε την υπόλοιπη γέμιση των τυριών και καλύπτουμε με τα 4 λαδωμένα φύλλα κρούστας. Κόβουμε τα φύλλα που μένουν έξω από το ταψάκι και τυλίγουμε ό,τι περισσεύει προς τα μέσα.
Χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε το υπόλοιπο γάλα ανακατεύοντας καλά. Τα ρίχνουμε στην πίτα με το μείγμα και χαράζουμε την πίτα με ένα κοφτερό μαχαίρι.
Τοποθετούμε την πίτα τουλάχιστον για μια ώρα στο ψυγείο, σκεπασμένη με μεμβράνη.
Ψήνουμε στους 180 οC για 45-50 λεπτά σε προ θερμασμένο φούρνο.
Αφαιρούμε από τον φούρνο και την αφήνουμε  για 15 λεπτά πριν την κόψουμε, για να σταθούν τα τυριά.


Κρι Κρι ΑΕ
Στη Βόρεια Ελλάδα, στο μέσο της εύφορης κοιλάδας του Στρυμόνα και μόλις 3 χλμ από την πόλη των Σερρών, βρίσκεται το υπερσύγχρονο εργοστάσιο της γαλακτοβιομηχανίας Κρι Κρι ΑΕ. Με ιστορία από το 1954, η Κρι Κρι ΑΕ σήμερα παράγει παγωτά και γιαούρτια από 100% ελληνικό γάλα Σερρών και έχει καταφέρει να κερδίσει τους Έλληνες και ξένους καταναλωτές.
Επικοινωνία
Κρι Κρι ΑΕ
Βιομηχανία γάλακτος
3ο χλμ ΕΟ Σερρών – Δράμας
62 125 Σέρρες
Τηλ: 23210 68300
Φαξ: 23210 68311
Email: info@krikri.gr
Γραμμή Επικοινωνίας 800 300 3233
Newsletter
Εγγραφείτε για να μαθαίνετε τα νέα μας και τις προσφορές μας:
Join us on