Σε ένα μπολ βάζουμε τα τριμμένα τυριά, και προσθέτουμε την φέτα, αφού πρώτα την θρυμματίσουμε με τα χέρια μας.
Στο μίγμα των τυριών βάζουμε το Κρι Κρι Σπιτικό, 40γρ. από το ελαιόλαδο,
60 γρ. από το γάλα, πιπέρι, δυόσμο και λίγο αλάτι αν θέλουμε, διότι τα τυριά μας είναι ήδη αλμυρά.
Αν επιθυμούμε προσθέτουμε επιπλέον μανιτάρια, ψιλοκομμένη πιπεριά, πράσινη ή κόκκινη, μικρά κομμάτια γαλοπούλας ή κομματάκια βραστού ή ψητού κοτόπουλου, για πιο πλούσια γεύση.
Σε ένα λαδωμένο παραλληλόγραμμο ταψάκι 20x30 στρώνουμε 4 φύλλα κρούστας, λαδωμένα ένα ένα. Βάζουμε τη μισή γέμιση τυριών και τη σκεπάζουμε με 2 λαδωμένα φύλλα κρούστας, που πάλι έχουμε λαδώσει ένα ένα.
Από πάνω τοποθετούμε την υπόλοιπη γέμιση των τυριών και καλύπτουμε με τα 4 λαδωμένα φύλλα κρούστας. Κόβουμε τα φύλλα που μένουν έξω από το ταψάκι και τυλίγουμε ό,τι περισσεύει προς τα μέσα.
Χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε το υπόλοιπο γάλα ανακατεύοντας καλά. Τα ρίχνουμε στην πίτα με το μείγμα και χαράζουμε την πίτα με ένα κοφτερό μαχαίρι.
Τοποθετούμε την πίτα τουλάχιστον για μια ώρα στο ψυγείο, σκεπασμένη με μεμβράνη.
Ψήνουμε στους 180 οC για 45-50 λεπτά σε προ θερμασμένο φούρνο.
Αφαιρούμε από τον φούρνο και την αφήνουμε για 15 λεπτά πριν την κόψουμε, για να σταθούν τα τυριά.