Επιλογές Cookie
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του krikri.gr. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση τους. Μάθετε περισσότερα ... Ρυθμίσεις OK

Η ιστοσελίδα μας (www.krikri.gr) συλλέγει τα εξής cookies:

Αυστηρά απαιτούμενα cookies
Αυτά τα cookies είναι απαιτούμενα για την ομαλή λειτουργία του ιστότοπου και δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν. Μπορείτε να ορίσετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας να αποκλείει αυτά τα cookies, αλλά ο ιστοτοπός μας μπορεί να μην λειτουργεί σωστά.

Ανάλυση και Στατιστικά
Αυτά τα cookies μας επιτρέπουν να μετράμε την επισκεψιμότητα του ιστοτόπου μας και να παρακολουθούμε τις πηγές επισκεψιμότητας, συλλέγοντας δεδομένα. Μπορούν επίσης να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε ποια προϊόντα και ενέργειες είναι πιο δημοφιλή.

Διαφήμιση και Μάρκετινγκ
Αυτά τα cookies συνήθως καθορίζονται από τους συνεργάτες μας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν ένα προφίλ με τα ενδιαφέροντά σας και να σας εμφανιστούν αργότερα σχετικές διαφημίσεις. Αν δεν θέλετε αυτά τα cookies, δεν θα σας εμφανίζονται στοχευμένες διαφημίσεις για τα ενδιαφέροντά σας.

Αποθήκευση
KRI KRI
Γιαουρτλού κεμπάπ με Κρι Κρι Σπιτικό
Γιαουρτλού κεμπάπ με Κρι Κρι Σπιτικό
Συστατικά
  • 600γρ. ανάμεικτο κιμά (μοσχαρίσιο, χοιρινό, αρνίσιο)
  • 2 κρεμμύδια τριμμένα
  • 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
  • ¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο
  • ¼ κ.γ. γαρύφαλο
  • 1 κ.γ. πάπρικα καυτερή
  • ½ κ.γ. κύμινο
  • 1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
  • Αλάτι - πιπέρι

ΥΛΙΚΑ: ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ:

  • 1200γρ. ντομάτες
  • 1 κρεμμύδι
  • 60ml ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κ.σ. ζάχαρη
  • ½ κ.γ κανέλα
  • Αλάτι

ΥΛΙΚΑ: ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ:

  • 6 πίτες
  • 2 κρεμμύδια κομμένα
  • 300γρ Κρι Κρι Σπιτικό
  • μαϊντανό
  • πάπρικα γλυκιά

Εκτέλεση

Για το κεμπάπ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε για 10 λεπτά. Βάζουμε τον κιμά στο ψυγείο για μία ώρα. Για τη σάλτσα κόβουμε τις ντομάτες σε ροδέλες. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ψήνουμε στον φούρνο για 60 λεπτά στους 180°C. Βγάζουμε τη σάλτσα από το φούρνο και κρατάμε λίγες από τις ντομάτες για το σερβίρισμα. Πολτοποιούμε τις υπόλοιπες και τις τοποθετούμε σε ένα κατσαρολάκι, προσθέτουμε λίγο ακόμη ελαιόλαδο και βράζουμε μέχρι να δέσει.

ΨΗΣΙΜΟ:
Πλάθουμε τον κιμά σε μακρόστενα κεμπάπ και τα περνάμε σε ξυλάκια. Ψήνουμε σε σχάρα, γυρνώντας από τις πλευρές, περίπου 13-15 λεπτά.

ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ:
Ψήνουμε τις πίτες στη σχάρα αφού πρώτα τις λαδώσουμε. Ακουμπάμε πάνω τα κεμπάπ. Περιχύνουμε με τη ζεστή σάλτσα και βάζουμε 1 κουταλιά της σούπας Κρι Κρι Σπιτικό.

Γαρνίρουμε με τις ροδέλες κρεμμυδιών, τον μαϊντανό και πασπαλίζουμε με πάπρικα.


Κρι Κρι ΑΕ
Στη Βόρεια Ελλάδα, στο μέσο της εύφορης κοιλάδας του Στρυμόνα και μόλις 3 χλμ από την πόλη των Σερρών, βρίσκεται το υπερσύγχρονο εργοστάσιο της γαλακτοβιομηχανίας Κρι Κρι ΑΕ. Με ιστορία από το 1954, η Κρι Κρι ΑΕ σήμερα παράγει παγωτά και γιαούρτια από 100% ελληνικό γάλα Σερρών και έχει καταφέρει να κερδίσει τους Έλληνες και ξένους καταναλωτές.
Επικοινωνία
Κρι Κρι ΑΕ
Βιομηχανία γάλακτος
3ο χλμ ΕΟ Σερρών – Δράμας
62 125 Σέρρες
Τηλ: 23210 68300
Φαξ: 23210 68311
Email: info@krikri.gr
Γραμμή Επικοινωνίας 800 300 3233
Newsletter
Εγγραφείτε για να μαθαίνετε τα νέα μας και τις προσφορές μας:
Join us on