Κόβουμε το κοτόπουλο σε λωρίδες. Ζεσταίνουμε λίγο λάδι σ’ένα τηγάνι και σωτάρουμε το κοτόπουλο, αφού το πασπαλίσουμε με αλατοπίπερο και κάρυ. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και το σκόρδο και τα προσθέτουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε καλά και σβήνουμε με κρασί. Αφήνουμε το κοτόπουλο να μαγειρευτεί σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά μέχρι να τραβήξει τα υγρά του.
Σ’ ένα μπωλ ανακατεύουμε 2 κ.σ. λάδι, τη μουστάρδα, το λεμόνι και το Κρι Κρι Σπιτικό.
Όταν το κοτόπουλο ψηθεί, το αποσύρουμε από τη φωτιά και όταν πέσει λιγάκι η θερμοκρασία του, ρίχνουμε το μείγμα γιαουρτιού και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι.