Για την βάση της τάρτας ανακατεύουμε τα δυο είδη αλευριού μαζί με το γάλα, το μπέϊκιν, το ηλιέλαιο και το αλάτι.
Σε ένα αλευρωμένο και βουτυρωμένο ταψί στρώνουμε τη ζύμη. Εναλλακτικά, χρησιμοποιούμε μία ζύμη τάρτας του εμπορίου.
Ξεκινάμε την γέμιση σοτάροντας το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το σπανάκι λεπτοκομμένο και τον κιμά. Βάζουμε αλάτι – πιπέρι και αφήνουμε για 15 λεπτά σε χαμηλωμένο μάτι μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά. Αφαιρούμε από την φωτιά και ανακατεύουμε με τον άνηθο και τον μαϊντανό και απλώνουμε το μείγμα στο ταψί.
Στην συνέχεια χτυπάμε τα αυγά και τα ανακατεύουμε με το Κρι Κρι Σπιτικό 2%, αλατοπιπερώνουμε και τα βάζουμε πάνω από την γέμιση.
Πασπαλίζουμε με το μαύρο σουσάμι και ψήνουμε για 40 λεπτά σε 180οCστη μεσαία θέση του φούρνου μας.