Επιλογές Cookie
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του krikri.gr. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση τους. Μάθετε περισσότερα ... Ρυθμίσεις OK

Η ιστοσελίδα μας (www.krikri.gr) συλλέγει τα εξής cookies:

Αυστηρά απαιτούμενα cookies
Αυτά τα cookies είναι απαιτούμενα για την ομαλή λειτουργία του ιστότοπου και δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν. Μπορείτε να ορίσετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας να αποκλείει αυτά τα cookies, αλλά ο ιστοτοπός μας μπορεί να μην λειτουργεί σωστά.

Ανάλυση και Στατιστικά
Αυτά τα cookies μας επιτρέπουν να μετράμε την επισκεψιμότητα του ιστοτόπου μας και να παρακολουθούμε τις πηγές επισκεψιμότητας, συλλέγοντας δεδομένα. Μπορούν επίσης να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε ποια προϊόντα και ενέργειες είναι πιο δημοφιλή.

Διαφήμιση και Μάρκετινγκ
Αυτά τα cookies συνήθως καθορίζονται από τους συνεργάτες μας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν ένα προφίλ με τα ενδιαφέροντά σας και να σας εμφανιστούν αργότερα σχετικές διαφημίσεις. Αν δεν θέλετε αυτά τα cookies, δεν θα σας εμφανίζονται στοχευμένες διαφημίσεις για τα ενδιαφέροντά σας.

Αποθήκευση Επιλογών
ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ
KRI KRI
Τάρτα Με Κρι Κρι Σπιτικό 2% Και Μαύρο Σουσάμι
Τάρτα Με Κρι Κρι Σπιτικό 2% Και Μαύρο Σουσάμι
Συστατικά

150 γρ. αλεύρι ΓΟΧ
150 γρ. καλαμποκάλευρο
100 ml Σογιέλαιο
100 ml γάλα
20 γρ.  μπέϊκιν πάουντερ
10 γρ.  αλάτι
250 γρ. κιμά χοιρινό και 250 γρ. μοσχαρίσιο
½ κιλό  σπανάκι φρέσκο
1 ξερό κρεμμύδι
λίγο άνηθο
λίγο μαϊντανό
400 γρ. Κρι Κρι Σπιτικό 2%
3 αβγά
2 κ.σ. μαύρο σουσάμι


Εκτέλεση

Για την βάση της τάρτας ανακατεύουμε τα δυο είδη αλευριού μαζί με το γάλα, το μπέϊκιν, το ηλιέλαιο και το αλάτι.
Σε ένα αλευρωμένο και βουτυρωμένο ταψί στρώνουμε τη ζύμη. Εναλλακτικά, χρησιμοποιούμε μία ζύμη τάρτας του εμπορίου.
Ξεκινάμε την γέμιση σοτάροντας το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το σπανάκι λεπτοκομμένο και τον κιμά. Βάζουμε αλάτι – πιπέρι και αφήνουμε για 15 λεπτά σε χαμηλωμένο μάτι μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά. Αφαιρούμε από την φωτιά  και ανακατεύουμε με τον άνηθο και τον μαϊντανό και απλώνουμε το μείγμα στο ταψί.
Στην συνέχεια  χτυπάμε τα αυγά και τα ανακατεύουμε με το Κρι Κρι Σπιτικό 2%, αλατοπιπερώνουμε και τα βάζουμε πάνω από την γέμιση.
Πασπαλίζουμε με το μαύρο σουσάμι και ψήνουμε για 40 λεπτά σε 180οCστη μεσαία θέση του φούρνου μας.


Κρι Κρι ΑΕ
Στη Βόρεια Ελλάδα, στο μέσο της εύφορης κοιλάδας του Στρυμόνα και μόλις 3 χλμ από την πόλη των Σερρών, βρίσκεται το υπερσύγχρονο εργοστάσιο της γαλακτοβιομηχανίας Κρι Κρι ΑΕ. Με ιστορία από το 1954, η Κρι Κρι ΑΕ σήμερα παράγει παγωτά και γιαούρτια από 100% ελληνικό γάλα Σερρών και έχει καταφέρει να κερδίσει τους Έλληνες και ξένους καταναλωτές.
Επικοινωνία
Κρι Κρι ΑΕ
Βιομηχανία γάλακτος
3ο χλμ ΕΟ Σερρών – Δράμας
62 125 Σέρρες
Τηλ: 23210 68300
Φαξ: 23210 68311
Email: info@krikri.gr
Γραμμή Επικοινωνίας 800 300 3233
Newsletter
Εγγραφείτε για να μαθαίνετε τα νέα μας και τις προσφορές μας:
Join us on