Προθερμένουμε τον φούρνο στους 180° C.
Σε ένα μπολ τοποθετούμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το μπέικιν, τη βανίλια και ανακατεύουμε όλα τα υλικά με το Κρι Κρι Σπιτικό 2%.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου και ζυμώνουμε. Σκεπάζουμε τη ζύμη και την αφήνουμε στην άκρη, μέχρι να ετοιμάσουμε την γέμιση.
Ξεφλουδίζουμε τα μήλα και στη συνέχεια τα τρίβουμε στον χοντρό τρίφτη. Προσθέτουμε όλα τα υλικά της γέμισης και ανακατεύουμε με την ζύμη.
Πλάθουμε στρογγυλά cookies και τα βάζουμε σε ταψί με σχετική απόσταση μεταξύ τους, αφού προηγουμένως έχουμε τοποθετήσει χαρτί ψησίματος. Ψήνουμε για 20 λεπτά και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη μόλις κρυώσουν.