Ανακατεύουμε με σύρμα τη ζάχαρη με το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου και προσθέτουμε τη βανίλια και τα αυγά. Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τη σόδα, το αλάτι και το αλεύρι και τα βάζουμε στο μείγμα μας σιγά σιγά, προσθέτοντας και το Κρι Κρι Σπιτικό.
Σε βραστό νερό διαλύουμε το κακάο και το προσθέτουμε στο μείγμα. Τοποθετούμε το μείγμα μας σε 2 φόρμες και τις ψήνουμε για 35 λεπτά στους 180 οC σε φούρνο που έχουμε ήδη προθερμάνει. Μόλις κρυώσουν λίγο αφαιρούμε από τις φόρμες και αφήνουμε να κρυώσουν τελείως για να μπορέσουμε να τοποθετήσουμε το γλάσο μας.
Για το γλάσο ανακατεύουμε με μαρίζ το κακάο, τη ζάχαρη, το βούτυρο και προσθέτουμε σιγά σιγά το γάλα και τη βανίλια. Απλώνουμε το μισό γλάσο στο ένα κέικ και τοποθετούμε από πάνω το δεύτερο. Προσθέτουμε το υπόλοιπο γλάσο από πάνω δημιουργώντας μια σοκολατένια απόλαυση 2 επιπέδων.