Για τη σως, ρίχνουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά και τα χτυπάμε καλά. Βάζουμε τη σως στο ψυγείο.
Για τη σάλτσα, σκουπίζουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Βράζουμε τα κολοκυθάκια για 5 λεπτά και έπειτα τα κόβουμε σε ροδέλες. Ζεσταίνουμε το λάδι και προσθέτουμε τα μανιτάρια, τα κολοκυθάκια και το σκόρδο και ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσουν. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το χυμό από το λάιμ, το ξύσμα, το θυμάρι και το δυόσμο.
Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε ελαφρά, μέχρι να τραβήξουν τα υγρά.
Κατεβάζουμε από την φωτιά και ρίχνουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Προσθέτουμε από πάνω ή δίπλα σαν dipτη δροσερή σως μας.