Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180οC. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Αφού τα στραγγίσουμε, τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ και τα αναμειγνύουμε με το Κρι Κρι Σπιτικό 2% και τα τυριά.
Σε μια μικρή κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το αλεύρι, ανακατεύοντας συνεχώς με σύρμα για να μη σβολιάσει, και ρίχνουμε τμηματικά το γάλα το αλάτι, το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο. Μόλις πήξει η σάλτσα αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τα αβγά και ομογενοποιούμε. Τέλος, ρίχνουμε το τυρί, ανακατεύουμε και απλώνουμε τη μπεσαμέλ πάνω από τα ζυμαρικά να πάει παντού. Ψήνουμε για περίπου 30 λεπτά μέχρι να ροδίσει.