Για το κεμπάπ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε για 10 λεπτά. Βάζουμε τον κιμά στο ψυγείο για μία ώρα. Για τη σάλτσα κόβουμε τις ντομάτες σε ροδέλες. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ψήνουμε στον φούρνο για 60 λεπτά στους 180°C. Βγάζουμε τη σάλτσα από το φούρνο και κρατάμε λίγες από τις ντομάτες για το σερβίρισμα. Πολτοποιούμε τις υπόλοιπες και τις τοποθετούμε σε ένα κατσαρολάκι, προσθέτουμε λίγο ακόμη ελαιόλαδο και βράζουμε μέχρι να δέσει.
ΨΗΣΙΜΟ:
Πλάθουμε τον κιμά σε μακρόστενα κεμπάπ και τα περνάμε σε ξυλάκια. Ψήνουμε σε σχάρα, γυρνώντας από τις πλευρές, περίπου 13-15 λεπτά.
ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ:
Ψήνουμε τις πίτες στη σχάρα αφού πρώτα τις λαδώσουμε. Ακουμπάμε πάνω τα κεμπάπ. Περιχύνουμε με τη ζεστή σάλτσα και βάζουμε 1 κουταλιά της σούπας Κρι Κρι Σπιτικό.
Γαρνίρουμε με τις ροδέλες κρεμμυδιών, τον μαϊντανό και πασπαλίζουμε με πάπρικα.