Επιλογές Cookie
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του krikri.gr. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση τους. Μάθετε περισσότερα ... Ρυθμίσεις OK

Η ιστοσελίδα μας (www.krikri.gr) συλλέγει τα εξής cookies:

Αυστηρά απαιτούμενα cookies
Αυτά τα cookies είναι απαιτούμενα για την ομαλή λειτουργία του ιστότοπου και δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν. Μπορείτε να ορίσετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας να αποκλείει αυτά τα cookies, αλλά ο ιστοτοπός μας μπορεί να μην λειτουργεί σωστά.

Ανάλυση και Στατιστικά
Αυτά τα cookies μας επιτρέπουν να μετράμε την επισκεψιμότητα του ιστοτόπου μας και να παρακολουθούμε τις πηγές επισκεψιμότητας, συλλέγοντας δεδομένα. Μπορούν επίσης να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε ποια προϊόντα και ενέργειες είναι πιο δημοφιλή.

Διαφήμιση και Μάρκετινγκ
Αυτά τα cookies συνήθως καθορίζονται από τους συνεργάτες μας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν ένα προφίλ με τα ενδιαφέροντά σας και να σας εμφανιστούν αργότερα σχετικές διαφημίσεις. Αν δεν θέλετε αυτά τα cookies, δεν θα σας εμφανίζονται στοχευμένες διαφημίσεις για τα ενδιαφέροντά σας.

Αποθήκευση Επιλογών
ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ
KRI KRI
Βασιλόπιτα κέικ με Κρι Κρι Στραγγιστό & αγαπημένο
Βασιλόπιτα κέικ με Κρι Κρι Στραγγιστό & αγαπημένο
Συστατικά

·         1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις

·         2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 

·         250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

·         350 γρ. Κρι Κρι Στραγγιστό & αγαπημένο

·         400 γρ. ζάχαρη

·         5 αυγά

·         1 πορτοκάλι (χυμό και ξύσμα)

·         1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

·         2 κ.γ. κανέλα

·         ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα


Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μία φόρμα με αποσπώμενη βάση 25 εκ. 
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο να αφρατέψει.
Προσθέτουμε τμηματικά τη ζάχαρη και ένα ένα τα αυγά.
Συνεχίζουμε το χτύπημα για 2-3’ και προσθέτουμε διαδοχικά το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και την κανέλα μέχρι να γίνει αφράτο μίγμα.
Ρίχνουμε τη βανίλια, τον χυμό με το ξύσμα πορτοκαλιού και το Κρι Κρι Στραγγιστό & αγαπημένο. 
Χτυπάμε για 2’ να ενωθούν καλά τα υλικά μας.
Ρίχνουμε το μίγμα στην φόρμα και ψήνουμε για 50-60 λεπτά περίπου ή μέχρι όταν βυθίσουμε ένα μαχαίρι στο κέντρο της, αυτό να βγει στεγνό και καθαρό. 
Βγάζουμε από τον φούρνο τη βασιλόπιτα και την αφήνουμε να κρυώσει για 15’. Στη συνέχεια την αναποδογυρίζουμε σε πιατέλα, κρύβουμε το τυχερό φλουρί και την αναποδογυρίζουμε μία ακόμη φορά στην πιατέλα.
Όταν κρυώσει καλά τη πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και τη διακοσμούμε με χριστουγεννιάτικα στολίδια.


Κρι Κρι ΑΕ
Στη Βόρεια Ελλάδα, στο μέσο της εύφορης κοιλάδας του Στρυμόνα και μόλις 3 χλμ από την πόλη των Σερρών, βρίσκεται το υπερσύγχρονο εργοστάσιο της γαλακτοβιομηχανίας Κρι Κρι ΑΕ. Με ιστορία από το 1954, η Κρι Κρι ΑΕ σήμερα παράγει παγωτά και γιαούρτια από 100% ελληνικό γάλα Σερρών και έχει καταφέρει να κερδίσει τους Έλληνες και ξένους καταναλωτές.
Επικοινωνία
Κρι Κρι ΑΕ
Βιομηχανία γάλακτος
3ο χλμ ΕΟ Σερρών – Δράμας
62 125 Σέρρες
Τηλ: 23210 68300
Φαξ: 23210 68311
Email: info@krikri.gr
Γραμμή Επικοινωνίας 800 300 3233
Newsletter
Εγγραφείτε για να μαθαίνετε τα νέα μας και τις προσφορές μας:
Join us on