Χτυπάμε σε μίξερ χειρός την κρέμα γάλακτος, με την ζάχαρη άχνη μέχρι να δέσει σε σαντιγί.
Χαμηλώνουμε την ταχύτητα στο μίξερ και βάζουμε σιγά σιγά το Κρι Κρι Σπιτικό 2%
μέχρι να ενσωματωθεί στο μείγμα.
Σε ένα μέτριο ταψάκι τοποθετούμε μια σειρά μπισκότα, από πάνω βάζουμε τη μισή κρέμα και συνεχίζουμε με μια ακόμη σειρά μπισκότων. Βάζουμε την υπόλοιπη κρέμα και καλύπτουμε με μια μεμβράνη.
Τοποθετούμε το γλυκό στο ψυγείο για 2-3 ώρες, μέχρι να σφίξει η κρέμα.
Μόλις το γλυκό μας παγώσει, απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια την μαρμελάδα της αρεσκείας μας και σερβίρουμε.