Η Κρι Κρι, πραγματοποίησε το καθιερωμένο ετήσιο συνέδριο γιαουρτιού στην έδρα της εταιρίας, στις Σέρρες. O βασικός σχεδιασμός της ομάδας γιαουρτιού για την νέα χρονιά είναι να επικοινωνηθεί στους καταναλωτές η νέα πρωτοπορία της Kρι Kρι, το γιαούρτι που παρασκευάζεται με 100% γάλα ημέρας.
Επιπλέον, στόχος είναι για ακόμα μια χρονιά η αύξηση των σημείων πώλησης γιαουρτιού καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο ακόμα περισσότερα σημεία σε Πανελλήνιο επίπεδο. Τέλος, το brand διευρύνει την προϊοντική του γκάμα, λανσάροντας νέα ξεχωριστή γεύση γιαούρτι με δαμάσκηνο.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kρι Kρι, Παναγιώτης Τσινάβος, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα η οποία χρησιμοποιεί για την παρασκευή του γιαουρτιού 100% γάλα ημέρας. Το συγκριτικό μας αυτό πλεονέκτημα έρχεται να προστεθεί στις μοναδικές αξίες των προϊόντων μας με γνώμονα πάντα τον καταναλωτή μας. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε ελληνικά προϊόντα παρασκευασμένα από αγνές πρώτες ύλες, πάντα σεβόμενοι την παράδοση τόσο της χώρας μας όσο και της εταιρίας μας.»