Επιλογές Cookie
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του krikri.gr. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση τους. Μάθετε περισσότερα ... Ρυθμίσεις OK

Η ιστοσελίδα μας (www.krikri.gr) συλλέγει τα εξής cookies:

Αυστηρά απαιτούμενα cookies
Αυτά τα cookies είναι απαιτούμενα για την ομαλή λειτουργία του ιστότοπου και δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν. Μπορείτε να ορίσετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας να αποκλείει αυτά τα cookies, αλλά ο ιστοτοπός μας μπορεί να μην λειτουργεί σωστά.

Ανάλυση και Στατιστικά
Αυτά τα cookies μας επιτρέπουν να μετράμε την επισκεψιμότητα του ιστοτόπου μας και να παρακολουθούμε τις πηγές επισκεψιμότητας, συλλέγοντας δεδομένα. Μπορούν επίσης να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε ποια προϊόντα και ενέργειες είναι πιο δημοφιλή.

Διαφήμιση και Μάρκετινγκ
Αυτά τα cookies συνήθως καθορίζονται από τους συνεργάτες μας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν ένα προφίλ με τα ενδιαφέροντά σας και να σας εμφανιστούν αργότερα σχετικές διαφημίσεις. Αν δεν θέλετε αυτά τα cookies, δεν θα σας εμφανίζονται στοχευμένες διαφημίσεις για τα ενδιαφέροντά σας.

Αποθήκευση Επιλογών
ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ
KRI KRI

< επιστροφή

Κρι Κρι: Η αξία του ελληνικού γιαουρτιού στη Διεθνή Έκθεση Marca 2020

21/01/2020

Για την αξία του ελληνικού γιαουρτιού μίλησε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κρι Κρι Παναγιώτης Τσινάβος σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Ιδιωτικής Ετικέτας Marca 2020 στις 16 Ιανουαρίου στην Μπολόνια.


Το συνέδριο που είχε τίτλο «Ελληνικό Γιαούρτι: Μία πολύτιμη επιλογή» διοργανώθηκε από την εταιρεία Atlante, επίσημο συνεργάτη της Κρι Κρι στην Ιταλία, η οποία συμμετείχε και ως εκθέτης στη Marca.


Ο κ. Τσινάβος αναφέρθηκε στην ιστορία του γιαουρτιού στην Ελλάδα και την εξέλιξη του σε ένα προϊόν με παγκόσμια επιτυχία και αναγνωρισιμότητα.
Όπως επισημάνθηκε, το στραγγιστό γιαούρτι Κρι Κρι παράγεται από 100% ελληνικό γάλα που συλλέγεται από την περιοχή του νομού Σερρών και παστεριώνεται μέσα σε 24 ώρες, διατηρώντας έτσι όλα τα θρεπτικά συστατικά του γάλακτος.


Ο κ. Τσινάβος αναφέρθηκε και στην εύφορη κοιλάδα του Στρυμόνα στις Σέρρες, η οποία παρέχει την πρώτη ύλη για τα προϊόντα Κρι Κρι, προσφέροντας μοναδικό φυσικό πλούτο και πλούσιες σε βιταμίνες τροφές. Η περιοχή αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ζώνες παραγωγής γάλακτος στην Ελλάδα, με το παραγόμενο γάλα να ξεπερνά το 50% της συνολικής εγχώριας παραγωγής.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κρι Κρι κερδίζει συνεχώς περισσότερους καταναλωτές σε διεθνές επίπεδο, ενώ συνολικά διατηρεί παρουσία σε 30 χώρες. Οι εξαγωγές της εταιρείας διαμορφώθηκαν στο 40% των συνολικών πωλήσεων προϊόντων, παρουσιάζοντας αύξηση 35% για το έτος 2019.


Η έκθεση Marca είναι η δεύτερη μεγαλύτερη έκθεση στον τομέα ιδιωτικής ετικέτας στην Ευρώπη και αποτελεί μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη έκθεση. Στη 16η διοργάνωσή της, που πραγματοποιήθηκε 15-16 Ιανουαρίου, συμμετείχαν πάνω από 750 εκθέτες.

Κρι Κρι: Η αξία του ελληνικού γιαουρτιού στη Διεθνή Έκθεση Marca 2020
Κρι Κρι ΑΕ
Στη Βόρεια Ελλάδα, στο μέσο της εύφορης κοιλάδας του Στρυμόνα και μόλις 3 χλμ από την πόλη των Σερρών, βρίσκεται το υπερσύγχρονο εργοστάσιο της γαλακτοβιομηχανίας Κρι Κρι ΑΕ. Με ιστορία από το 1954, η Κρι Κρι ΑΕ σήμερα παράγει παγωτά και γιαούρτια από 100% ελληνικό γάλα Σερρών και έχει καταφέρει να κερδίσει τους Έλληνες και ξένους καταναλωτές.
Επικοινωνία
Κρι Κρι ΑΕ
Βιομηχανία γάλακτος
3ο χλμ ΕΟ Σερρών – Δράμας
62 125 Σέρρες
Τηλ: 23210 68300
Φαξ: 23210 68311
Email: info@krikri.gr
Γραμμή Επικοινωνίας 800 300 3233
Newsletter
Εγγραφείτε για να μαθαίνετε τα νέα μας και τις προσφορές μας:
Join us on