Βράζουμε το γάλα σε μέτρια φωτιά. Ψιλοκόβουμε την κουβερτούρα και ενώνουμε σε ένα μπολ με το γάλα. Ανακατεύουμε καλά με μία μαρίζ, μέχρι να γίνει λείο το μείγμα.
Κατόπιν προσθέτουμε το Κρι Κρι Σπιτικό και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Τρίβουμε τα μπισκότα και τα προσθέτουμε σε ένα μπολ, ανακατεύοντας με το βούτυρο και το κακάο.
Τοποθετούμε το μείγμα των μπισκότων στη βάση μιας στρογγυλής φόρμας, πιέζοντας με ένα κουτάλι. Ρίχνουμε από πάνω το πρώτο μας μείγμα και τοποθετούμε στο ψυγείο περίπου για 2 ώρες.
Σερβίρεται παγωμένη και αν θέλουμε διακοσμούμε με φρέσκα φρούτα.