Επιλογές Cookie
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του krikri.gr. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση τους. Μάθετε περισσότερα ... Ρυθμίσεις OK

Η ιστοσελίδα μας (www.krikri.gr) συλλέγει τα εξής cookies:

Αυστηρά απαιτούμενα cookies
Αυτά τα cookies είναι απαιτούμενα για την ομαλή λειτουργία του ιστότοπου και δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν. Μπορείτε να ορίσετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας να αποκλείει αυτά τα cookies, αλλά ο ιστοτοπός μας μπορεί να μην λειτουργεί σωστά.

Ανάλυση και Στατιστικά
Αυτά τα cookies μας επιτρέπουν να μετράμε την επισκεψιμότητα του ιστοτόπου μας και να παρακολουθούμε τις πηγές επισκεψιμότητας, συλλέγοντας δεδομένα. Μπορούν επίσης να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε ποια προϊόντα και ενέργειες είναι πιο δημοφιλή.

Διαφήμιση και Μάρκετινγκ
Αυτά τα cookies συνήθως καθορίζονται από τους συνεργάτες μας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν ένα προφίλ με τα ενδιαφέροντά σας και να σας εμφανιστούν αργότερα σχετικές διαφημίσεις. Αν δεν θέλετε αυτά τα cookies, δεν θα σας εμφανίζονται στοχευμένες διαφημίσεις για τα ενδιαφέροντά σας.

Αποθήκευση Επιλογών
ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ
KRI KRI
Πάβλοβα με Κρι Κρι Στραγγιστό & αγαπημένο
Πάβλοβα με Κρι Κρι Στραγγιστό & αγαπημένο
Συστατικά

100 γρ. ασπράδια αυγών

1 βανίλια σε σκόνη

100 γρ. ζάχαρη άχνη

100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

200 γρ. Κρι Κρι Στραγγιστό & αγαπημένο

50 γρ. μέλι

100 γρ. κρέμα γάλακτος

φρούτα του δάσους

100 γρ φράουλες

2 κ.σ άχνη ζάχαρη

 
 


Εκτέλεση


Για τις μαρέγκες

Χτυπάμε τα ασπράδια στο μίξερ.
Προσθέτουμε αρχικά τη βανίλια, συνεχίζουμε με την κρυσταλλική ζάχαρη σε μικρές δόσεις και όταν είναι έτοιμο προσθέτουμε και την άχνη ζάχαρη.
Ετοιμάζουμε το ταψί μας, στρώνοντας τη λαδόκολλα.
Με την χρήση του κορνε ζαχαροπλαστικής τοποθετούμε το μίγμα για τις μαρέγκες μας στο ταψί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 1 ½ ώρα στους 120 οC.


Για την κρέμα

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με μέλι και σε άλλο μπολ την κρέμα γάλακτος.
Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος στο μπολ με το γιαούρτι.


Για τη σάλτσα πάβλοβα

Πολτοποιούμε στο μούλτι τις φράουλες με την άχνη ζάχαρη.

 

Στήσιμο

Βάζουμε τις μαρέγκες σε τουρτιέρα.
Προσθέτουμε µια στρώση από την κρέμα και από πάνω την σάλτσα από τις φράουλες.
Γαρνίρουμε με τα φρούτα του δάσους.

Καλή σας Απόλαυση!


Κρι Κρι ΑΕ
Στη Βόρεια Ελλάδα, στο μέσο της εύφορης κοιλάδας του Στρυμόνα και μόλις 3 χλμ από την πόλη των Σερρών, βρίσκεται το υπερσύγχρονο εργοστάσιο της γαλακτοβιομηχανίας Κρι Κρι ΑΕ. Με ιστορία από το 1954, η Κρι Κρι ΑΕ σήμερα παράγει παγωτά και γιαούρτια από 100% ελληνικό γάλα Σερρών και έχει καταφέρει να κερδίσει τους Έλληνες και ξένους καταναλωτές.
Επικοινωνία
Κρι Κρι ΑΕ
Βιομηχανία γάλακτος
3ο χλμ ΕΟ Σερρών – Δράμας
62 125 Σέρρες
Τηλ: 23210 68300
Φαξ: 23210 68311
Email: info@krikri.gr
Γραμμή Επικοινωνίας 800 300 3233
Newsletter
Εγγραφείτε για να μαθαίνετε τα νέα μας και τις προσφορές μας:
Join us on