Για τις μαρέγκες
Χτυπάμε τα ασπράδια στο μίξερ.
Προσθέτουμε αρχικά τη βανίλια, συνεχίζουμε με την κρυσταλλική ζάχαρη σε μικρές δόσεις και όταν είναι έτοιμο προσθέτουμε και την άχνη ζάχαρη.
Ετοιμάζουμε το ταψί μας, στρώνοντας τη λαδόκολλα.
Με την χρήση του κορνε ζαχαροπλαστικής τοποθετούμε το μίγμα για τις μαρέγκες μας στο ταψί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 1 ½ ώρα στους 120 οC.
Για την κρέμα
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με μέλι και σε άλλο μπολ την κρέμα γάλακτος.
Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος στο μπολ με το γιαούρτι.
Για τη σάλτσα πάβλοβα
Πολτοποιούμε στο μούλτι τις φράουλες με την άχνη ζάχαρη.
Στήσιμο
Βάζουμε τις μαρέγκες σε τουρτιέρα.
Προσθέτουμε µια στρώση από την κρέμα και από πάνω την σάλτσα από τις φράουλες.
Γαρνίρουμε με τα φρούτα του δάσους.
Καλή σας Απόλαυση!